2007 i bilete: September

September: Tur til Ulriken
og ja, booom: Det har blitt september.

Ein ting i september som frustrerte meg litt, var at Firkløveren klarte å prestere å sende ut eit brev der det stod «Nå er det JUL igjen!» Dette brevet vart då sendt den 01.09.07! Altså neste eit kvart år før jula verkeleg kom. Sykt? Ja!

Men elles, så var september også tida for tur. Delen av fam. Hansen som har litt meir livserfaring enn oss andre kom til Bergen og det vart tur til Ulriken. Sjølvsagt finn du fleire bilete frå turen her (panoramabilete her), og ja: Sjølvsagt vart det eit nytt hoppebilete. Bjarne i lufta… Ja, når vi snakkar om luft… Tilfeldig at Apple plutseleg lanserte sin nye Air (jepp, tydar «luft» på framanlandsk) midt i mellom to skribleri der eg var i lufta? Neppe.

å så sjekk også bilete for:

… og flickr