Bergen sentrum


Klikk på bilete og leik deg…

Bergen sentrum
Størrelse: 0.44 gigapixel
Antall bilete: 233 stk
Kamera: Canon 350D
Optikk: Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 @ 85 mm
Stativ: Nope
Kommentar:
Det nærmar seg eit skikkeleg gigapixelbilete, men byrjer å ane at det er litt problematisk og faktisk få til ein gigapixelbilete med 85 mm på 350D. Veit at der er ein del feilmoment. Spesielt nederst og til høgre i bilete.
Biletet er også tatt over eit par dagar. Ikkje det at det var meininga, men utan stativ så er det litt vanskeleg å få med alt på første forsøk. Det var også eit problem med litt solskinn eine dagen (kven skulle tru det i Bergen). Det vart derfor litt ufrivillig lens flare som øydela for eit par bilete. Problem er også at når ein tar bilete om våren så blomstrar trea fort. Og dette medførte at når fleire bilete skulle bli tatt for å dekke området som mangla på første forsøk så vart det eit heilt anna bilete pga. masse lauv. Men, men. Totalt sett nøgde med bilete. Det kan sjølvsagt bli betre, Øving gjer meister!

Spanande saker
Ein kan sjå Askøybrua

Fleire av bileta vart tatt ca kl 10.15