Gratis Bryllupstale!!!

For tida så er årets heitaste søkjeord for å kome inn på bloggen min:

 1. gratis bryllupstaler
 2. bryllupstale
 3. bryllupstaler gratis
 4. eksempel bryllupstale
 5. eksempel på bryllupstale
 6. bryllupstale»»
 7. brudgom tale
 8. bryllaups tale
 9. bryllaups tale til bruda fra brudgommen
 10. bryllaups taler
 11. bryllupstale eksempel
 12. bryllupstale som eventyr
 13. bryllupstaler eksempel
 14. bryllupstaler eksempler
 15. bryllupstaler vits
 16. eksempler bryllupstaler
 17. eksempler på bryllupstaler
 18. gamle bryllupstaler
 19. gratis bryllupstale
 20. gratis+bryllupstaler
 21. tips til bryllupstale

Desperate mannfolk.

Eller… hmmm… kanskje eg burde byrje å stresse litt eg også? Det er under to månader igjen. Etter sånne bryllupsplanleggingshjelparar så burde eg vel vere ferdig med talen for eit par månadar sidan, men det kan eg bekrefte med stor visse at eg ikkje er. Men stressa? Nei, ikkje enda i alle fall:)

Men ja, litt vidare om mine desperate mannfolk. Ein ting var det viss eg faktisk hadde lagt ut ein gratis bryllupstale på bloggen min. Det har eg da ikkje, det som eg har skreve om var at eit av årets søkeord – 2008 var «gratis bryllupstale«. Med påfølgjande kommentar: «HALLLO!!!!». Dette medfører at når du googler «gratis bryllupstale» og går eit par sider utover så finn du dette her:

bilde-19

Burde ikkje «årets søkeord» eller «HALLO!!!» seie noko? Eller, når du desperat har leita på eit par side går du inn på alt? Den mest desperate søkjaren var ein frå Oslo som hadde bladd seg gjennom 19 sider på Kvasir for å finne fram til at eg hadde skreve om at eit av årets søkjeord var «gratis bryllupstale»… (Jepp, du kan få ut masse info om dine vitjarar ja…)

Jaja, sjekk ut her da folkens:

Eller ei anna liste frå google:

Men ja.. Eg bør vel ikkje stå å rope så alt for masse enda. I alle fall ikkje før min tale er ferdig. Men eg kan i alle fall love at eg ikkje på fredags kveld skal sitte på kvasir og leite på side 20 etter gratis bryllupstaler!

Det som derimot blir morosamt er å sjå kor mange treff dette innlegget her får…

Mon trur om du som les akkurat dette her, har ei kjensle av at du sit med skjegget fullt av postkasser?

Oppdatering:
Vel… det tok ikkje ein dag før toppen av google var nådd…
Så ja, beklager at eg skuffa dokke. Ja, spesielt du som satt på din Windowsmaskin i Sandnes, og du som kjørte Windows Vista i Horten og brukt fleire minutt på å lese teksten over, og ikkje minst du frå Sarpsborg som berre var innom i 1 sekund før du såg at dette her ikkje var noko å få hjelp ut av… Beklagar at eg forstyrra dykk i denne desperasjonens stund.