Til Sveinung

Jepp, eg held mine ord og skal skrive litt meir…

Sveinungen fann ut at han skulle utfordre meg med å gjere dette her:

Gå til Mine Bilder/mapper (litt annerledes på mac, men fant da et som bilde etter ca samme regler-gidder ikke å forklare-det er stress)

  • Velg den 6. mappen
  • Finn det 6. bildet
  • Sett bildet på bloggen og skriv litt om det
  • Utfordre noen nye, og gi dem beskjed.

Så joda, det er litt annaleis på Mac ja. Stemmer det. Men i bildermappa mi så er PanoramaBananas (PB) mappe nummer 6. Bilete nummer 6. (Koffor så 6-fiksert Sveinung??) er eit 26 bileters panorama tatt her. Rettere sagt, ein liten tur opp i skauen frå heime, rett nedanfor Trollhauget. Fin, fin natur og det heile! Litt problematisk lys på biletet, men elles ein god illustrasjon på det godet som eksisterar heime!

Men ja PB? Ja, for eksempel mitt gigapixelbileteforsøk tatt same dag som biletet over. Nr 7 i mappa. Info om biletet kan du finne her.

Tenkte eg nok ein gang skulle utfordre Håvard til å finne fram mappa si med bilete, men han har visst klart å sletta bloggen sin etter at eg utfordra han sist. Og sidan Håvard ELSKAR slike utfordringar, så vil det ikkje vere aktuellt med utfordringar før han har fått den opp igjen. Syt og klag gjerne til hans trulova:) (som også har lagt bloggen litt på hylla ja -> Skuff.) For andre Bergensstudentar så kan eg meddele at Håvard er han fyren som framleis ligg å lese ei god bok framfor ei eller anna bygning på alle nistepakkeposane til SIB.