Bryllaup og slikt…

Tilbordshefte

For dei som enda ikkje har fått det med seg; ja, eg skal gifte meg den 25. juli 2009! Johooo!!! Det blir stas veit du! Og.. når vi er inne på bryllaup og slikt. Etterkvart som no tida nærmar seg så får eg meir og meir bekrefta eit faktum: Det er stort sett ingen ting som heite brudeparet sitt bryllaup. Det er alltids bruda sitt bryllaup. Brudgommen er ikkjeeksisterande heilt fram til den store dagen. Då skal han halde tale, og det er vel alt… Men ja, tilbake til saka: Kvar er brudgommen? Over ser du eit bilete frå brudeparsynskjelistehefte til Tilbords. Her opplyser dei så fint om alt det fine som Tilbords kan gjere for brudeparet. I heftet finn du sjølvsagt bilete av bruda, men ingen brudgom. Og det beste av alt: «Fortell oss hva du ønsker deg«… Og med tanke på bilete av ei brud i brudekjole på neste side, som eg ikkje fikk tatt bilete av: Der er ingen tvil om at det er bruda sine ynskjer som skal fram. Derfor blir det også enda betre når det står «gave som brudeparet setter pris på.» Altså, brudeparet er redusert til du, og når det er bilete av berre ei brud så er det vel ikkje tvil. Brudeparet sine ynskje er bruda sine ynskje, brudgommen har ingen ting å seie… I alle fall etter Tilbords sine ynskje.