Verdas beste adventskalender?

Adventskalender

Det er to år sidan sist du kunne lese desse orda her sist gang. Ja, vi må tilbake til desember 2006, og eg spurde om eg ikkje har fått verdas beste adventskalender. Eller, eg konkluderte med at det måtte vere verdas beste adventskalender. Og ingen var uenig med med på det. 2 år har gått, og rett før Sigrun drog heim på juleferie så fekk eg ei ny adventskalender av Sigrun. Ein enda betre ein. Verdas beste adventskalender har altså blitt enda betre! Høyrde vi 24 pepperkakehjarte? Nei…

Her har vi altså 24 pepperkaker forma som eit eple som har blitt tatt ein bit fra:) He? Apple? Neeee… ;) Her snakkar vi om god adventskalender med omtanke i altså!

Nyt synet!

Apple adventskalender

Ja, dei smakar godt også! Viss nokon skulle lure. Berre kom på vitjing tidelig ein morgon så kan det hende du får ein liten smakebit:) For det går ikkje langt på dag før dei ligg trygt i magen min… Til no nr 1,2,3,4 og 5. Berre 19 igjen… Så ja, beklager at nr 1,2,3,4 og 5 ikkje var til stades under fotograferinga…