eit år er forbi…

Slutten i Bokklubben

eit år med bøker…
eit år med filmar…
eit år med ting og tang…
eit år med kinobilletter…

Snufs Snufs. Litt trist dette her faktisk. Det har no gått over eit år sidan eg vart avhengig av Bokklubben. 12 månadar, 10 bokklubbar, 10.000 i gåvekort. For eit år, for eit år. Hadde ikkje trudd at Bokklubben kunne gi meg så mange gleder. Hmmm, ja… det er faktisk nesten litt trist at eg ikkje lenger er medlem i Bokklubben. For ja, du har gitt med gratis pensumbøker, koselige stunder med mine nye filmar og gratis kinofilm, du har gitt meg bakeboller og brødposer. For ikkje å snakke om kaffikanner og masse artige leiketøy:) Du har gitt meg stor ryggsekk, pakkeposar og ullsokkar. Høyrde vil andre ullprodukt også?

Tusen takk kjære Bokklubben, dykk har verkeleg varma mitt hjarte. No ventar eg berre på eit nytt tilbod frå dykk slik at eg på nytt kan bli avhengig av dykk:)

Korleis har ditt Bokklubben-år vore?