ryddedag

Blåbær og ville bjørnebær
Enkelte dagar blir berre rett og slett ein ryddedag. Ein ryddedag kan dog vere så mangt, men min ryddedag har vore å rydde rommet, vaske klede, rydde bort gamle skuleting, og tenke litt tilbake på sommaren og rydde litt i bilete som blei tatt da… Dokke har sikkert fått med dokke turen til Færøyane og saueklippinga, men sommaren var også meir enn det. Blåbær, villbringebær og eggedosis i ei hærleg blanding er ikkje å forakte:
Sjølvplukka bær og eggedosis

Å så var det jo sjølvsagt solformørkelsen da:
Solformørkelse
For dei spesielt interesserte så vart biletet tatt med mitt Canon 350D med min nyinnkjøpte 17-85mm… Metoden som vart nytte var at eg la to heilt vanlege CDar saman for så å halde desse to framfor objektivet. På den måten så vart biletet tatt gjennom cdane, der desse cdane fungerte som eit filter… Det enkle er ofte det beste…

Å så eit bilete av ei grashoppe som gjekk til angrep på meg…
Grashoppe

Det var litt meir av sommeren.. Så johoooo! Tilbake til vasking og rydding!