28. Klippe ein sau på Færøyane

EIn sau

Det var med stor glede eg fekk vite at eg skulle på tur til Færøyane. Ein av mine 100 ting som skal gjerast var å klippe ein sau på Færøyane. Kvifor klippe sau? Tja, kven veit… Men i alle fall. Klippe sau. Men å klippe sau er jo ikkje berre det, så det må jo liksom avtalast. Så eg tok derfor kontakt med Jaspur for å spørre litt om klipping og slikt. Og som eg frykta: Sauar på Færøyane blir klippa på same tid som i Noreg. Altså på våren, og ikkje på sommeren. Ergo: Nooooooo!!! Gjekk tingen i vasken? Fekk eg ikkje klippa sau på Færøyane?

Jauda! Det gjorde eg veit du! Korleis vart det gjort?
1. Finn ein sau som ikkje har blitt klipt
2. Leit fram din kjære Leatherman
3. Klipp sauen!

Klipping pågår:
Saueklipping

Klipping ferdig:
Saueklipping på Færøyane

Beviset på at nr. 28 er ferdig:

hårklipp