“Den fineste tiden er nå”

den fineste tiden er nå - bilde

Ja, eg kunne ikkje la vere. Eg er patriotisk.

For det av dykk som tok fly i påska så såg dykk kanskje gjennom ditta flymagasinet som ligg/burde ligge i rygglomma på stolen framfor deg. Ikkje det? Vel, eg gjorde i alle fall. Uten å ane noko ting som kome eg til side 14 i magasinet… Og kva ser eg der? Jo, mi kjære heimbygd. Det er ikkje ofte ein ser slikt i slike magasin nei!

Lat meg sitere litt av teksten: «Fokus | Den fineste tiden er nå (…) – Og ett av de vakreste stedene er området Sula…»

Vel, har treng vel kanskje ikkje seie så mykje meir. Du kan lese heile teksten under:
den fineste tiden er nå - tekst

For dei som lurte, så bur eg ca 10 cm ut til høgre på bilete. Fjellet i midten vaknar eg opp til kvar dag. Skulle det freiste med å sjå fleire bilete frå «ett av de vakreste stedene» så kan du jo alltids titte innom på flickr og sjå bilete frå Solevågen eller bilete frå sommerferien 2007.