“lenge siden”

Slapp av, eg skal ikkje ta fram klisjeen om at det er lenge sidan siste eg har skreve nokke. Det slo meg plutseleg, kva er det som verkeleg opptar alle bloggarar, kva er det som er det store temaet som går igjen hjå alle sama. Jo, folk beklager seg for at det er lenge sidan dei skreiv noko…

Verkar det kjent for deg?

Eller kva, Linda, Camilla, Erna & Sveinung, Grethe, Ingrid, Svein Arild og eit lite søk på nettet med frasen: blog «lenge siden» gir ca 75.500 treff, for ikkje snakk om: blogg «lenge siden» som gir ca 462.000 treff…

Det er dog dei som kjem med revlosjunerande tankar om det faktisk er lenge sidan at ein skriv, men at ein verkelg saknar det. Heder og ære til Vegard! Vel, for ikkje å snakke om Narve da, som plutseleg oppdaga at han skulle blir «the master» av blogging, og publiserer fleire blogginnlegg enn alle andre tilsaman…