God Jul… (?)

img_0043.JPG
ehh.. ja, det er vel framleis ein del dagar til jul da, ofte omtala som ei eksamensperiode på studenten si side, eller 41 dagar som andre vil seie det. For det er vel streng tatt ikkje før julekvelden eller frå 1. juledag ein kan seie god jul…

Det er eit kjent faktum at andre har gått ut med å få fram si meining om kva tid julefeiringa skal starte…
det har skjedd igjen…
når vi snakka om jul…
årets første kakemann…

MEN, det er ingen av dei som seier «God Jul» allereie før adventsstaken har kome i vindauget. Eller, årsak, det har kome mange adventsstakar i vindauga allereie, men det er heller ikkje advent heller nei enda. (ja, ortodokse startar 15. november og feira i 40 dagar ja..)

Dagens oppfordring til alle der ute som har eit eller anna med marknadsføring og produktdesign å gjere, les her først!