når vi snakka om jul…

jul igjen…
Skreiv tilfeldigvis noko lite i går om den ultimate julegave.. å skulle du ikkje ha sett. I dag er det 1. september. Altså 01.09.2007. Det vil seie at det nesten er 1/3 år til julafta. Ja, 1/4 år til vi tenner det først lys. Men likevel, i dag fekk vi ein lite nett brev i posten: Og som du ser.. «Når er det JUL igjen!» JA! men store bokstavar og utropsteikn! DET ER JUL? NEI! NEI! NEI! Før den tid skal eg ha hatt 4 eksamenar, gjennomgått eit ukjend, men stort, antall pensumsider. Og ja.. gjort masse anna (u)fornuftig! Det er dog første dag i haustsesongen i dag… MEN DET ER IKKJE JUL ENDA!

Les meir, for å sjå meir…

Det er vel ikkje lenge før den første julemannen/kakemannen/julefigruen/kakefiguren kjem, slik som i fjor, d kom den 30. september.


jul igjen…