den ultimate julegave…

Croccs…
… eller kanskje ikkje. Eg lurer verkeleg på kva i alle dage designeren tenkte da han kom på denne ideen. Eller… for så vidt, han tenkte nok sikkert slik:

Vi har laga dei styggaste, og mest populære, skoa i verden. Men.. uff da, det blir jo vinter, og da får vi jo ikkje solgt så mange lenger.. kva skal me gjera? JO! vi kan jo skamklippe ein haug med sauer og så putte pelsen frå den inni våre nydelege sko, slik at dei blir enda verre, dette må jo berre bli enda meir fantastisk!

ehh.. ja. Vi ventar alle i spaning på lanseringsdatoen! Ikkje sant Narve, tipper du gleda deg til å sjå kva som ligg under juletreet i år! (ja.. «Ett stykk skeptisk crocs-eiende Narve» fekk Crocs til julegåve i fjor…)

For dykk som elska crocs. så bør dykk ikkje trykke på «les meir» under..

Berre for å vere litt meir politisk korrekt: