den som venter…

Ja, nerde-Bjarne kjem ut av sitt skap av og til. I dag er det med eit gledens bodskap! Og ja, det er snakk om eit Appleprodukt – ja, det er snakk om iPhone! Telefonen som alle snakker om, telefonen som skal revlosjunere heile verden med sin fantastiske iPod, utrulege telefon og den banebrytande internettekonologien,  og ikkje minst skape fred og forståelsen mellom alle folkeslag på jorda.

Enten du vil eller ikkje, så ha du sikkert fått med deg at telefonen vart lansert i USA for snart ein månad sidan, og for den meir interesserte, så har den slått alle slags mogeleg salstal, og alle ser ut til å like den berre heilt fantastisk! Det triste er berre at det ikkje er sikkert at vi her i Noreg kan få tak i dette gildet!

MEN!

I dag har det skjedd ei stor hending. CDON kunne i dag meddle at: «Varen er beregnet å komme på lager: 09-01-2008″ jaja, det er lang ventetid. MEN (ja der er eit men til…) du verda for eit gledens bodsakp du får når du leser lenger ned på sida: » Låst til operatør: Nej » For deg som ikkje forstår andre språk enn Norsk, så tydar «Nej» det same som «Nei»! (Les det her sjølv) Dette her er noko som ein kan feire med boller og brus. For eg vil ikkje like at stjelenor tar beslag på heile iPhonesalet i Noreg, med sitt spesielle iPhoneabonnement som berre kostar 30 gangar meir enn telefonen, pr veke i avgifter…

iPhone til Norge!

Men ja, ta på skjørt og dans litt hula, for i dag er det ein gledes dag for alle! så lenge ikkje det er snakk om ein aldri så liten glipp av CDON da.. eller at dei berre tuller med oss stakkars nordmenn.. eller kanskje at det faktisk er sant, men så har det skjedd ein forferdeleg bra glipp i  systemet, og dei har lagt ut info som dei ikkje burde ha gjort!

No tipper eg at du vart glad Sveinung!