Hjertebank…

Hjartebank
Nei, beklager, det kjem ikkje eit svært romantisk skribleri her, sjølv om det kanskje burde kome et? jaja.. vel, DnB Nor er tilbake med nok ein «film» som ikkje er ein film, men ein reklamefilm. Som det sikkert er kjend for folk som er innom her av og til, så har DnB Nor også stått bak den meir berømde «firetretoen» (Les meir her og her..) . Filmen som alle vil sjå, men ingen får sjå den fordi det ikkje er nokon film… Men, men. Hjertebank ja.. Skulle dette ha vore ein film, så tipper eg at den kanskje heller hadde blitt sommerens store flåpp enn hit. I alle fall i motsetning til den forgje «filmen» som DnB Nor laga. Sjølv om det framleis er litt gøy at ein lagar reklamefilmar på denne måte, så var den første (firetretoen) så god at denne bleiknar i skyggesida av filmrullen…

Men, men… Snurr Film!