Supercalifragilisticexpialidocious

å så var ein tilbake igjen, til det merkelege faktummet at fult oppegåande ungdommar berre heilt tilfeldigvis startar med å rydde rommet sitt, kleskorga blir liksom aldri full og det aldri har det vore så kjekt å hente posten, sjølv om det regnar. Ja.. det er snakk om eksamenstid… det er ei tid for å rydde, vaske, spele spill, kjede livet av seg, gå turer, oppdage nye og ubeskrivelige dårlige tv-programmer, møte med deg sjølv i spegelen ein haug med gangar osv.. ja, å så litt lesing da..

Så kva skal ein gjere? Lese? tja.. joda.. men off.. tja. jo, det går jo ann å lese.. men, det er også andre heilt fornuftige ting som du kan gjere. Ta det for eksempel ein køyretur? men.. hmm? ein køyretur? jepp! men du har ikkje bil nei? Ingen problem! Sesam har i lang tid latt deg suse rundt i Oslo sine gater der du fint kan ta ein «Eli» ned trappa på slottet… MEN, no har dette gildet kome til Trondheim også… hmm.. berre ventar på at det skal kome til Bergen eg… men i påventa av det. Dette var noko nytt, få råne rundt i Trondheims gater med DDE på høgtalaranlegget. Akk, så vakkert! Prøv sjølv!

Ja, forresten.. viss du lurte: Supercalifragilisticexpialidocious