YouTube: Mest kreative!

Kiwi
Nei.. det var ikkje eg som vant konkurransen over den mest kreative videoen som er på YouTube.. Derimot, mon tru kven som kom på første- og andreplass? hmm.. nei, skulle ein sett. Det var jo kjentfolk! Tidlegare skreiv eg om O.K. Go og deira fantastiske musikkvideo «Her It Goes Again» – og skulle ein ha sett: Den har blitt kåra av YouTube til årets mest kreative video!

Men, ikkje nok med det… Han godaste Matt, som dansa så fint for oss alle kom på andreplass (liste finn du her).. Her er det snakk om verkeleg danseglede!

Elles, så er det verdt å anbefale den: «most adorable» – ehh.. søtaste filmen.. som tja.. søtaste, eller tragikomiske? OK, greitt den søtaste. Sjå den her – og lag di eiga meining om den… (Tusen takk til Sigrun som fant blant anna den filmen…)