Musikk og tekstar…

Music and Lyrics

om det blir den nye Notting Hill er vel ikkje sikkert.. Men, at folk kjem til å synge på sangane er i alle fall sikkert, for det gjer mange allereie…

Kva snakkar eg om? – Music and Lyrics

Dette er historia om ein gamal 80-talsstjerne (Hugh Grant) som får ein siste sjanse til det ultimate comeback, men det ser ikkje ut til å gå sa bra.. inntil eit tilfeldig møte med ein blomstarpassar (Drew Barrymore) kjem inn i bilete.. og straks er alt det skjønaste som finnast.

Ja vi snakkar om ein romatiske komedie, men i motsetning til mange av dei håplause filmane av same sjanger som ein har sett opp i gjennom tida, så vil nok denne kanskje nå eit «Notting Hill-nivå»… ja, Notting Hill er ein fantastisk film.

Mange vil nok også kome til å elske musikkvideoen som kjem til å prege mykje av filmen.. Pop! Goes My Heart! er Hugh Grants store hitt på 80-talet, og sanneleg har dei til å med laga ein fantastisk 80-tals musikkvideo av denne ubeskrivelig forferdelige, men svært fengande låten..

Meir om filmen og trailer finn du her

Medan du kan sjå den fantastiske musikkvideoen til POP! ved å kikke under… Nyt det!