Lurer litt…

Ja, jeg lurer litt på en sak jeg…
De fleste av dere har sikkert sett på Hovmesteren og Grevinnen hvertfall èn gang, om ikke flere. Men jeg oppdaget noe helt nytt når vi satt og snakka om denne sketsjen. GREVINNA ER BLIND!! Det har gått meg hus forbi…og jeg ble selvfølgelig litt ledd ut. Ihvertfall når jeg ymtet frempå spørsmålet om ikke Grevinna visste at det ikke var noen der. Det var visst hele vitsen…
Er det bare jeg som ikke visste dette? (+ en som ønsket å være anonym)
Jeg trodde Grevinnen var klar over at det ikke var noen der, men at hun var litt eksentrisk og ville ha det på sin måte og fortsette tradisjonen, og at stakkars hovmesteren bare måtte følge ordre. Det høres da ikke såååå dumt ut? Du ser jo ikke at ho er blind, for ho følger jo med med hodet og sitter ikke bare å stirrer ut i løse lufta…(bruker ikke pinne heller, men det hadde de kanskje ikke på den tida(?))
Anyway, noen andre som heller ikke hadde fått det med seg?

ps: morsomt at man før kalte de som var rike og med høy status for «eksentriske», og de som var fattige og sånn for «gale». Dette holder vi jo for så vidt på med fortsatt…Men det er jo samme ting, ihvertfall sier psykologiboka mi det…

grevinnen-og-hovmesteren.jpg