Statistikk – 2006

Det er tid for oppsummering! Først av alt, takk til dykk som stikk innom her og gidd og skrive kommentarar og slik. Som sikkert andre også veit, så er det alltid kjekt å få ein kommentar på det du skriv. (hinthint-hehe:)) Så må eg takke til dykk som har putta på ein aldri så liten link til sida mi, held du fram med å lese skribleriet mitt dei neste dagane, så vil du sjå at ein god del av vitjarane som ser på sida mi kjem nettopp hit fordi du har lagt ut ein link til sida mi! Tusen Takk!

Det var ein liten introduksjon i statistikken. Det kjem meir… ja, du tenkjer: kva kan vere interessant med meir statistikk? vel, eg har den gleda av at eg skal presentere deg for søkeord – det vi seie ord som folk har brukt å søkje på google for å kome til sida mi… Jippi! det høyrast jo utruleg givande ut! eller ikkje? ein liten smakebit over populære ord er: «under dassen«, «date oppskrift» og ikkje minst «hvordan var james bond som liten gutt» Hald ut! du skal få presentert meir søkjeord!