skituren…

Jepp, då er det tid for å halde fram med det som hendte… Kva hendte? Jo, StudentKRIKBergen sin fantastiske skitur til Hemsedal! For dykke ihuga KRIKarar så er dykk sikkert kjend med: «Åpen, utfordrende og bevarende» Tre fantastisk gode ord som passer godt for KRIK. I alle fall denne helga… Vi budde på KRIK Høyfjellshotell som har blant anna fasilitetar som boblebad og steambad. Nydeleg! Her er det da snakk om «bevarende» – god rekreasjon etter ein dag i trekket. Åpen? jepp, det kom på kveldane med sosialt knask med mykje hyggelege menneske. Utfordrende? Er det noko tvil kva det kan vere? Høyrde vi ski + masse snø + skau(skog)? Jepp, det er utfordrande! For å glede mine skikjære lesarar så slenger eg med eit kart over Hemsedal som viser kvar eg har køyrd… (det er berre hovudtrekka som er merka opp…)

Derimot, så kan ikkje det også seiast at skituren ikkje var særleg bevarande… Så for å bevare sarte sjeler, så er det den familievenlege versjonen av kartet som ligg ute… For å sjå det verkelege kartet må du nok trykke på lese meir…

Elles, så er det verdt å nemne andre prestasjonar

  • Ikkje klare å hoppe over heile kulen på eit BIG JUMP = smerter
  • Hoppe alt for langt på eit lite hopp = smerter
  • Hoppe litt for langt på eit lite hopp der eg kryssa skia.. men klarte ikkje å få dei tilbake i normal posisjon = lande med beina i kryss = ubeskrivelig imponerande at eg kunne køyre vidare!