tid for rekalme…

Til min trufaste lyttar, så vil du nok ha kjennskap til mitt engasjement for O.K. Go, og deira fantastiske musikkvideoar. For dei som ikkje har peiling om noko av dette, eller treng å friske opp gamle minner, så trykk her!

Men ja, til saka. Mange veit nok sikkert Nike har samarbeid med Apple, og laga til ein fantastisk dings som gjer at du «ta opp» treningsøkta di. Altså typisk skritteller, men berre at den er kobla til iPoden din. Så vips, du har fått din personlege treningsassisten som seier kor langt du har kome deg i øka, endra musikken slik at den passar til tempoet og hjelp deg til å ja.. ehh.. springe.

Men ja, ok, verkeleg til saka. Nike har då laga rekalmefilm, og kven anna enn min kjære band har laga musikken? Kunne ikkje ha vore nokon betre sang til reklama. Sjå videoen under.