Musikkvideo – nok eit eksamensgode!

Som Vegard såg fram til å drikke kaffi under eksamenslesinga, så kan eg glede deg Vegard, og alle andre med at det også er større glede under eksamenslesinga enn berre kaffi. For det blir fort snakk om: Is, sjokolade, kjeks, kaker, godt, is, kakao og te.. ja, viktig å løne seg sjølv for strevet…

Men i den seinare tid, så har både eg og andre funne ut at det er også andre moglegheiter til å koble av frå eksamenslivet. Linn har i det siste funne fram til gamle gode og nye slagarar innanfor musikkvideoer. Du hugsar kanskje The Final Countdown? eller kva med Scatman? (all ein del ære til Telenor for å hente denne godbiten tilbake til framtida..) Men i motsetning til Linn, så tenkte eg at eg kunne vise dykk ein musikkvideo dykk sikkert har sett før, men du vil nok hugse den for alltid.

Eg har den store gleda med å presentere: Mervi Vasalla med Ohjaaja: