7 ferdig – 1 igjen…

hmmm.. er ferdig med ein 4 timar eksamen i det såkalla MET030eks no.. litt trist dette her også. Fordi sjølve MET030-fager (Databehandling for økonomar) var faktisk veldig OK. Oppgåve teksten for dagen var: God reknearkskikk, makro, database og konstruksjon av nettside. Ja, alt vart skreve på papir.. Men datafag på papir? Går det ann da? – ja, det gjer visst det.

Sidan 7 av 8 eksamenar er ferdig, så er det berre ein igjen. Og det er MET020(?) – matematikk for økonomar… Ei hyggeleg 4 timars eksamen om matte.. så det blir sikkert berre GØY! Kroppen er akkurat no stort sett totalt utmatta og treng restitusjon. Derfor blir det sikkert lite eksamenslesing i dag.

Men ikkje nok med det… For å feire at eg har berre 1 eksamen igjen, og Sigrun berre skal levere inn ei oppgåva så blir det ut å feire med middag på byen… og heilt sikkert ein tv-kveld, som alle tirsdagar.