RET010 er ferdig!

Akkurat i dette augeblikket kan eg seie med ferdig med rettslære hausten 06. ja, må jo stå på eksamen eg hadde i dag da. Men etter slik eg kan sjå det etter min eigen prestasjon og etter kva andre også har kome fram til, så har eg i alle fall stått på den. Når det gjeld karaktermessig, så er det bortimot håplaust å prøve å gjere seg opp ei vurdering om dette. Eksamen i RET010 handlar om blablabla.. og viss du ikkje skrive blablabla slik akkurat den sensoren vil ha det til, så ja.. går det snøgt nedover på skalaen…
Så ja, då er den ferdig.

Akkurat no ventar eg på at Sigrun skal kome å så skal vi ha middag saman? Du vil nok tenkje no: «kva står på menyen?» Joda, då kan eg freiste deg med at kylling og fløytegratinerte poteter med ein dæsj kvitlauk skal snart fordøyast av magen min:)

PS. Til dei som skulle falle av interesse å vite talet på sider som eg skreiv, og for å skryte litt, så vart det til slutt 28 side… Men som nemnd over, blablabla kan skrivast på mange måtar…