James Bond

andre skryter over at dei har sett Casion Royale. Det kan ikkje eg, om eg skal sjå det er jo også eit spørsmål… Men mellombels til at eg tar valet om å gå på kino for å sjå 007-filmen, så kosar eg meg med eksamenslesing. Det næraste som eg kjem James Bond her er Trang Fødsles sin song om James Bond. Men det er jo inga sorg! Til mi store glede oppdaga eg i dag at Trang Fødsel har ein song om meg! Ja, James Bond er faktisk ein av dei få (einaste) songane som har ein Bjarne i teksten… Eg frydar meg i glede, og måtte berre dele dette glade bodskap! Nyt teksten under… (men kven er Lillian? trur nok det er Sigrun dei meina, men fann ikkje noko som rima og så vart det Lillian…)

«Jeg hadde alt man kunne ønske seg
far var streng og mor var grei
Men jeg var ung og skulle tøffe meg
jeg leste Bibelen i en fei
Jeg rappa fatterns Cabriolet
pynta meg med hårgelé
I alle mine planer var Lillian alltid med
Men hun var dratt til Bjarne
og så på TV3.
Hvordan var James Bond som liten gutt
Var han ensom og deppa da hans første dame gjorde det slutt
Tror du James Bond noen gang har vært litt mutt?»