livet i Bærgeeen…

Til alle som lurte: eg lever enda! sjølv om det har fortida vore lite med nye tankar på denne sida, så er det framelis liv i meg. Bærgensdialekta har enda ikkje tatt knekken på meg.

Men ja, eg er for tida i Bergen viss nokken skulle lure. For tida tusler eg rundt på NHH og nyter livets goder. At ein skule kan vere så infiltrert av sponsorer og reklamepress er spennende, men det kan eg heller snakke meir om ein anna gang. Livet finner også stad i Moldbakken. I det store gule huset har eg no funne meg til rette og det har blitt som ein «heim» sjølv om det aldri kan bli som heime. Bilder av herlegdommen finn du under, men har du lyst til å sjå meir må du komme på besøk.

rommet mitt


utsikt mot Bergen


utsikt til naboen… (ehh.. ja, har på teppe for)


anna utstikt: 27 grader!


det verdskjende trappa vår…


å eit anna bilete av rommet mitt


og til sist.. stova med tv’en som ikkje fungerar