“gjør noe med deg…”

OK… trangen etter å skrive kjem tilbake, ja beklager, men overskrifta fikk sit preg av bokmål, og ja, det kan hende det vil skje igjen. Men det er ikkje noko som skal skje alltid. For: «et sitat er et sitat» – og ingen ting anna… vel, ja, sitat. «Gjør noe med deg.» OL – gjer noko med deg. Kva gjer det? Jo, du blir engasjer. Du får lyst til å hoppe opp av stolen og ta fram skia. Du har lyst til å bli sprek. Berre vent litt, etter at rennet er over, DÅ skal eg ut å gå på ski! Berre vent du! Etter OL då skal eg bli sprek, då skal eg trene, då skal eg… ehhh.. ja. du forstår poenget. Har akkurat no fått med meg avslutningssermonien på Noregs verste vinterolympiade i min tidsalder. Å det er ganske fascinerandes, når ein ser på det faktumet at Noreg vart spått til å bli årets store OL-land. Men, men.. som eg bruker å seie: «sånn skjer..» kan hende det var akkurat det som Noreg trengte. Det er ikke typisk norsk å vere best. (men ikkje langt i fra da:) )

Gjorde OL noko med deg?